Апарт-комплекс „Галерия“
За нас
Арки в градината на апарт-комплекс Галерия

Ваканционният апартаментен комплекс в Обзор „Галерия“ е разположен на главния път, свързващ двата най-големи черноморски града Варна и Бургас.  Този морски дом от затворен тип предлага на своите гости комбинация от неповторим уют и комфорт, преплетени с множество хотелски удобства за Вашата идеална почивка.

Изграден върху терен от 12 декара и само на 15 минути пеша от морето, апарт-комплекс „Галерия“ предлага спокойствие и уединение и същевременно красива черноморска гледка. Сградите са обградени от терасовидно озеленяване и следват естествения релеф на терена. Между тях се образува вътрешен парк, с обособени зони за отдих и разходка, басейнова зона и детски кът.

Комплекс „Галерия“ ще възхити с архитектура и раздвижен дизайн. Фасадата е изработена от естествени материали и парапети от ковано желязо. В стила на типичната крайморска вила, арките и колоните на зданието оформят красиви и дълги галерии. Именно те дават  името на комплекса – „Галерия“.

За настаняване в комплекса се предлагат напълно обзаведени и оборудвани просторни апартаменти и студиа със собствена тераса и красиви  гледки към басейна, парка или морето. Спокойствието и сигурността на всички гости са подсигурени с контролиран достъп и денонощна охрана, както и безплатен охраняем паркинг.

Водни забавления
Басейни
Галерия - апартаменти с басейн Обзор

Разхладете се през летните жеги в откритите басейни на комплекса!

Разполагаме с плувен басейн за възрастни, още един басейн за разхлада и детски за най-малките, както и широка площ с шезлонги и чадъри, подходяща за слънчеви бани.

Наслада за всички сетива
Бистро
Бистро в апартаментен комплекс със самостоятелни апартаменти Галерия

Бистро „Галерия“ разполага със закрита част и открита част в близост до детските съоръжения и басейна.  Майстор готвачите са готови да задоволят претенциозните вкусове на всички кулинарни естети, гости на комплекса. Приемат се и заявки за организиране на  индивидуални празненства и лични събития.

Бистрото предлага свободна консумация на ястия с акцент към българската кухня, както и специални ежедневни менюта за закуска и обяд. Залагаме на качество и свежи продукти от местни производители и ферми. А морските деликатеси са част от пресния улов на рибарите в град Обзор и Бяла.

За усмивката на вашите деца
ДЕТСКИ ЗАБАВЛЕНИЯ
детска площадка за игра в комплекс Галерия

Всяка семейна почивка е немислима без забавления за децата.

Затова детският басейн и детската площадка кокетно са намерили място си в градината на комплекса.

Поддържайте формата си
Фитнес център
Фитнес център в апарткомплекс Галерия

Не пропускайте своите тренировки, дори когато сте на почивка. В комплекс „Галерия“ имате възможност да съчетаете приятния пълноценен релакс с полезна активност. 

Всички гости могат да използват добре оборудвана фитнес зала, подходяща както за дамите, така и за господата.

Поддържайте формата си
ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ГОТВЕНЕТО

Гостите, които предпочитат сами да приготвят летните ястия по време на почивката си, ще имат тази възможност.
Всички апартаменти в комплекс „Галерия“ разполагат с добре оборудван кухненски кът, подсигурен с необходимите домакински уреди и прибори за самостоятелно приготвяне на храна.

ЗА ЕДНА СИГУРНА И НЕЗАБРАВИМА ПОЧИВКА

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ НЕУСТОИМИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ 

Защото Вашето мнение е важно за нас
клиентите за нас
DISCOVER NEWS UPDATE

Апарт-комплекс Галерия – вашият избор на апартаменти под наем в Обзор.